Produkty DRI se slevou 45%

Pozor!

Akce skončila.

Osvědčené náhradní díly se značkou DRI ještě výhodněji než obvykle nabízí tento týden společnost APM Automotive. Na vybraný sortiment DRI (= alternátory, startéry) totiž až do neděle 11. prosince platí sleva 45%.

DRI A/S je jedna z obchodních značek největšího specialisty na repasování starých dílů. Firma se sídlem v Dánsku má více než 25tiletou zkušenost s repasováním alternátorů a startérů a má v tomto odvětví nepřekonatelnou šíři sortimentu. DRI zaměřuje také na repasování kompresorů klimatizací, brzdových třmenů, servopump a kompletních řízení jak pro osobní, užitková a nákladní auta, tak pro zemědělské stroje a lodě. Od roku 2014 se navíc zaměřuje také na obnovování EGR ventilů a elektronických sloupků řízení. Všechny výrobky jsou repasovány podle nejpřísnějších kritérií na kvalitu a splňují normy ISO 9001:2000 a 14001:2004. I díky tomu je uznávaná dánská firma také držitelem titulu ´Remanufacturer of the Year 2015´.

Pro snadné vyhledání a objednání dílů DRI i dalších náhradních dílů či nářadí použijte webshop APMCat (http://webcat.apm.cz/).